projekti-dani

SADRŽAJ

DANI OTVORENIH VRATA I PROJEKTNI DANI 2022.

Pozivamo Vas na Projektne dane i Dane otvorenih vrata Učeničkog doma Podmurvice Rijeka

PROJEKTI DANI

koji će se održati u prostorima Doma od 31. svibnja do 3. lipnja 2022. godine
te na svečano obilježavanje 75 godina rada Doma 1. lipnja u 10,00 sati.

Veselimo se susretu s Vama!
Učenici, djelatnici i ravnateljica Učeničkog doma Podmurvice Rijeka


PREUZMITE POZIVNICU (PDF) PREUZMITE PROGRAM (PDF)

SPORTSKE IGRE POKRENI SE 1,2,3

POKRENI SE I TI, ŽIVI PRAVE VRIJEDNOSTI

U  sklopu Projektnih dana i dana otvorenih vrata  2.lipnja 2022. održane su sportske igre pod nazivom „POKRENI SE 1,2,3“ koje je vodila pedagoginja Olivia Vukić. Cilj je bio kretati se te prepoznati važnost pravih vrijednosti sporta: zdravlje, samopouzdanje, kreativnost i tolerancija.

PROČITAJ VIŠE

oSVIJETLI svoj kutak sveMIRa

U utorak, 2. lipnja 2022. godine, učenici su u sklopu Projektnih dana građanima grada Rijeke dijelili afirmativne poruke kako bi im uljepšali dan. 

PROČITAJ VIŠE

KUTAK ZA 75.GODIŠNJI TRENUTAK

Aktivnost se je održavala kroz cijeli Projektni tjedan gdje su voditelji aktivnosti odgajatelji Filip Polegubić  i Staša Sobolevski fotografirali učenike na unaprijed određenim foto točkama ,a učenici su mogli izabrati i bilo koju foto točku gdje se žele fotografirati.

PROČITAJ VIŠE

RADIONICE IZRADE MURALA POD NAZIVOM "NAŠA PRIČA"

U razdoblju od 31. svibnja do 2. lipnja provodile su se radionice oslikavanja dijela fasade zgrade, a s ciljem poticanja kreativnog doprinosa pri oblikovanju životnog prostora i promocije dvanaest vrijednosti koje živimo u domu te posebno ističemo kroz projekt “Veličanstvenih 12”: solidarnosti, empatije, tolerancije, hrabrosti, mira, odgovornosti, slobode, humora, kreativnosti, ljubavi, samopouzdanja i iskrenosti.

PROČITAJ VIŠE

RADIONICA MEDENA HARMONIJA

Medena harmonija je radionica koju povodom Otvorenih dana, osmislili odgajatelji Vivijana Lovrinić- Đaković, Silvano Simčić i Maja Dinić.

PROČITAJ VIŠE

LARP PODMURVICE

Drugi dan Projektnih dana završili smo igrom “Podmurvice 193” koju su vodile odgajateljice Dolores Vitas i Antonija Mežnarić. Ovaj je LARP (live action role playing) inspiriran lektirom Fahrenheit 451 Raya Bradburya.

PROČITAJ VIŠE

KLIMA SE MIJENJA, A MI?

Doprinos koji je istaknuti psiholog Dževdet Hadžiselimović dao psihologiji klimatskih promjena, bio je povod da je Toni Erdfeld iskoristio njegovu knjigu za naslov radionice i predavanja koju je održao u sklopu Projektnih dana u našem Domu u srijedu 1.6.2022.

PROČITAJ VIŠE

RADIONICA I PREDAVANJE - URBANO PČELARSTVO U SVIJETU I HRVATSKOJ

31. svibnja 2022., u sklopu Projektnih dana i Erasmus+ projekta pod nazivom „Razvijanje aktivnih i ekološki osviještenih generacija kroz unapređivanje vlastitih kompetencija/Developing active and environmental aware generations trough improving our competences, broj E10005944, predsjednik  Pčelarske udruge „Milutin Barač“- Rijeka, Ivica Fajdetić, održao je radionicu i predavanje pod nazivom „Urbano pčelarstvo u svijetu i Hrvatskoj“.

PROČITAJ VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE