NOVOSTI

POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE I USELJAVANJE U DOM

Ove je godine u naš dom upisan veliki broj učenika uz veliki interes što nam je izuzetno drago. Prvi dan protekao je uz sastanke, dogovore i opraštanja, ali i uz sretne trenutke druženja s novim prijateljima i prijateljicama. Kako svake godine uredimo i obnovimo dio naše kuće, pročitajte u nastavku što su složile vrijedne ruke!

"Kad se male ruke slože, sve se može", pjeva nam poznata dječja pjesma. Ovoga puta, te "male" ruke bile su ruke vrijednih odgajatelja i ostalih djelatnika Doma koji su zajedno krenuli u realizaciju jednog velikog projekta: uređenje muškog kata. Na tom katu nalaze se svi učenici osme odgojne skupine, kao i nekolicina desete i dvanaeste. 
Sve je krenulo od ideje da učenički hodnik bude što više nalik prostoru domova iz kojih dolaze djeca; da ono postane mjesto druženja, susreta, učenja, a ne samo usputnog prolaza. I tako, malo po malo, zahvaljujući odobrenju ravnateljice te vrijednih ruku, krenuli smo za naše učenike uređivati prostor kako bi radosni i ispunjeni ponovno ili po prvi puta uselili u naš Dom.
Radovi su počeli u lipnju, sve do 6. rujna kada smo prerezali vrpcu novouređenom prostora. Inspiriralo nas je more i ekologija. Mnogo je recikliranih i prirodnih materijala postepeno postajalo namještaj, zidno uređenje i slično. Sve je dodatno obogatila plava morska boja i mnogi morski detalji. More nas mnoge povezuje, more nas smiruje i volimo more. Neka naš morski kat stoga postane još više mjesto tog povezivanja, susretanja i radosti. Radosno čekamo stare i nove moreplovce.

SRETAN POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE!

GALERIJA SLIKA ČLANKA

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE