NOVOSTI

POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE 2020.-2021. I USELJAVANJE U DOM

Poštovani i dragi učenici i roditelji,


Nadamo se da ćete razumjeti da će u radu Doma (zbog epidemije COVID-19) doći do mnogobrojnih promjena jer se moramo uskladiti (koliko bude moguće u postojećim uvjetima) s radom 20 škola i uputama HZJZ-o.
 

Obavještavamo  vas da se vrata našeg Doma otvaraju 6. rujna 2020. godine od 13:00 sati za novoupisane učenike/ce, a od 15:00 sati za ostale učenike/ce. Napominjemo da se sastanak koji se trebao održati u 15:00 sati za roditelje novoupisanih učenika/ca neće održati, kao što ni roditelji neće moći ulaziti u Dom, a sve zbog mjera i preporuka HZJZ-o. Prema tome, učenici ulaze u Dom s maskicama na licu te će im se tom prilikom mjeriti temperatura beskontaktnim toplomjerom. Stoga molimo roditelje da prije polaska na put izmjere djetetu temperaturu jer u slučaju povišene temperature (iznad 37,2 ℃) učenik/ca neće moći useliti u Dom.   
Učenice će ulaziti na glavni ulaz, a učenici na ulaz u Dom kod sportskog igrališta. Tom prilikom će dezinficirati ruke i obuću te svoje stvari sami unijeti u Dom. Novoupisane učenike/ce, odgajatelji će otpratiti do njihovih soba.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE