IZVRSNI REZULTATI PROLJETNOG TURNIRA U STRELJAŠTVU

IZVRSNI REZULTATI PROLJETNOG TURNIRA U STRELJAŠTVU
Iako „ proljetni“ po nazivu, turnir u streljaštvu održao se u zimskim uvjetima u Voloskom, 23. Veljače 2018. Zbog poteškoća u prometu, sudjelovanje su otkazali domovi iz Duge Rese i Karlovca. Unatoč tome, takve okolnosti nisu smanjile entuzijazam za dobrim rezultatima.
Marko Bravar postigao je rezultat vrijedan zlatne medalje i pehara za najboljeg pojedinca. Marko je maturant Prirodoslovne i grafičke škole, a sudjelovao je na svim turnirima u streljaštvu za vrijeme svog četverogodišnjeg boravka u Domu.
Učenici Lani Ulčar je za jedan bod izmakla zlatna medalja i pehar za najbolju strijelkinju. Lana je također maturantica iste škole i stalni član domske ženske ekipe sve četiri godine boravka u Domu.
Ženski prijelazni pehar, koji je kod nas dvije godine, prešao je u ruke ekipe iz Pule, a muški je prešao u Dom iz Lovrana. Uz Lanu i Marka natjecali su se Anastazija Pahlić, Antonija Skupnjak, Kristina Lukarić, Milan Grčić i Paulo Macolić Ideji. Obje ekipe postigle su drugo mjesto. Natjecatelje je vodila odgajateljica Marija Čemeljić-Salopek.
na vrh članka