NOVOSTI

USPJEŠAN NASTUP NAŠIH UČENIKA NA 43. DRŽAVNOJ DOMIJADI

U Rovinju je ovog vikenda od 4.-6. svibnja održana 43. Državna Domijada u organizaciji Zagrebačke regije. U području Sporta i Kulture sudjelovao je veliki broj učenika iz cijele Hrvatske. Boje našega Doma predstavljale su učenice i učenici u kategorijama: Rukotvorine, Skulptura, Fotografija, Šah (M) i Mali nogomet.

Rad „Glava“ Andreja Čortolomana s voditeljicom Ivankom Crnić, u kategoriji Skulptura, osvojio je 4. mjesto.
Rad „Vezan za more“, Roka Paparića s voditeljicom Oliviom Vukić, u kategoriji Fotografija, osvojio je 4. mjesto te 3. mjesto Učeničkog žirija.
Radovi u kombiniranoj tehnici pod nazivom „FilcAM“ domske Eko – skupine, koju su predstavljale Ana Sučić i Lucija Trišić s voditeljicama Marijom Čemeljić – Salopek i Nikolinom Pajnić, osvojili su prvo mjesto u kategoriji Rukotvorine!
U sportskom dijelu natjecanja šahisti Damir Bolić, Denis Bolić, Oliver Branko Dignum i Marin Tomljanović, s voditeljicom Orijanom Jeličić, osvojili su brončanu medalju, a Oliver Branko Dignum proglašen je najboljim igračem natjecanja!
Nogometaši su postigli veliki uspjeh i nakon dva desetljeća donijeli medalju s državnog natjecanja. Igrači Josip Anić, Lovro Beg, Luka Grce, Ivan Gabrijel Ključarić, Dean Pičuljan, Davor Potočnik, Nevio Satinović, Tomislav Žagar i Dominik Žgomba s voditeljem Dinom Lipovcem uz pomoć psihologa Tonija Erdfelda i voditelja Sporta Staše Sobolevskog, osvojili su treće mjesto nakon izuzetno zahtjevnih i neizvjesnih utakmica. I ono najvažnije pokazali su vrhunski fair play i korektan odnos na terenu i van njega!
Čestitamo svim sudionicima Domijade i želimo im puno novih uspjeha!

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE