NOVOSTI

SPORTSKI DIO REGIONALNE DOMIJADE U BAKRU, MAVRINCIMA, JADRANOVU I KOSTRENI

U organizaciji učeničkog doma „Tomislav Hero“  iz Bakra, održan je sportski dio Regionalne Domijade na kojoj su nastupile naše odbojkašice i šahistice, šahisti, stolnotenisači, košarkaši i nogometaši. U kategorijama Šaha i Malog nogometa osvojili su prva mjesta i tako se plasirali na Državnu Domijadu koja će se održati u Rovinju početkom svibnja.

Odbojkašice su pod vodstvom odgajateljice Ivone Đudarić, unatoč dobroj igri u grupi, ipak nakon dvije utakmice završile natjecanje. Stolnotenisači su s voditeljicom Ivanom Turibakom „naletili“ na iskusnog protivnika, učenike Učeničkog dom Karlovac, već u prvom kolu. Unatoč velikom trudu, morali su upisati poraz.

Kod košarkaša se u zadnjim trenucima utakmice finala, protiv Učeničkog doma Kvarner, odvijala prava drama. Nakon pobjeda na učenicima iz gospićkog i pazinskog doma, igrali su finale protiv Učeničkog doma Kvarner. Bez jednog od naših glavnih igrača u finalu, s neriješenim rezultatom u zadnjim trenucima utakmice, dosuđena su 4 slobodna bacanja, od kojih je jedno presudilo za pobjedu. Tako su se naši košarkaši s voditeljem Stašom Sobolevskim, nakon teške borbe vratili sa srebrnim medaljama.

Šahistice su se pokazale solidnima u jakoj konkurenciji, a kolege šahisti su briljirali i uz mentorstvo voditeljice Orijane Jeličić, osvojili prvo mjesto, a Oliver Branko Dignum proglašen najboljim igračem turnira!

Nogometaši su s voditeljem Dinom Lipovcem uz pomoć psihologa Tonija Erdfelda, pokazali svoju suverenost na terenu, te unatoč manjem broju igrača na klupi, staloženo i dosljedno došli do finala u kojem su savladali Učenički dom Kvarner rezultatom 6:0!

Čestitamo svim sudionicima Domijade, a najuspješnijima želimo dobre rezultate u Rovinju!

GALERIJA SLIKA ČLANKA

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE