NOVOSTI

PREZENTACIJA EDUKACIJE „COACHING: A POWERFUL TOOL“ U SKLOPU ERASMUS + PROJEKTA

U ponedjeljak, 20. prosinca 2021. godine, u Učeničkom domu Podmurvice Rijeka održan je sastanak Erasmus + tima u sklopu projekta „Učinkovito vođenje škole za održive promjene“ Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja.

Na sastanku su članice tima, ravnateljice Ljiljana Kencel (Učenički dom Podmurvice Rijeka), Zdravka Puljiz (Učenički dom Maksimir) i Ivana Vojnović (Industrijska škola Split), prezentirale svoja iskustva o realiziranom dijelu projekta koja se odnose na edukaciju održanu u Portu (Portugal) od 28. studenog do 3. prosinca 2021. godine. S ostalim članovima tima podijelile su pritom znanja, vještine i dojmove koje su stekle tijekom edukacije „Coaching: a powerful tool“.

Edukacija je tematizirala vječito aktualna pitanja s kojima se susreću djelatnici odgojno-obrazovnog sustava: shvaćamo li potrebe, interese i mogućnosti današnje mladeži, jesmo li spremni na nove tehnološke izazove, kako motivirati učenike, kako smanjiti rano napuštanje škole, jesmo li zadovoljni svojim poslom i kako se nositi s izazovima stresnih situacija? Tečaj je polaznicima pritom pružio odgovarajuća znanja za osmišljavanje inovativnih strategija potrebnih za uspješan i motivirajući odgojno-obrazovni rad s učenicima.

Članovi tima Erasmus + projekta ovom su prilikom ujedno dogovorili i daljnje aktivnosti vezane uz vidljivost projekta.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE