NOVOSTI

GRADONAČELNIK DODIJELIO NAGRADE UČENICIMA I MENTORIMA ZA POSTIGNUĆA U ŠKOLSKOJ 2021./2022. GODINI

Za učenike i mentore, koji su u školskoj 2021./2022. godini, postigli izvrsne rezultate na državnoj i međunarodnoj razini natjecanja, susreta ili smotri u znanstvenim i umjetničkim područjima, sportu i tehničkoj kulturi, organiziran je svečani prijem kod gradonačelnika. Prijem je upriličen 20. lipnja u prostoru Exportdrva, a prisustvovali su djelatnici i učenici našeg Doma koji su postigli izvrsne rezultate na 45. državnoj Domijadi.

Nagrade učenicima i njihovim mentorima dodijelili su riječki gradonačelnik Marko Filipović, zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan i privremena pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Vlasta Linić.

U ime mentora, svojim kolegama profesorima i učenicima obratila se i profesorica Helena De Karina iz Prve riječke hrvatske gimnazije zahvalivši Gradu Rijeci na podršci nagrađenim učenicima i mentorima. „Dodjela ovih nagrada simboličan je čin, a iza svih ovih uspjeha stoje sati, dani i mjeseci predanog rada i stoga smo ponosni što je taj trud prepoznat“, rekla je profesorica De Karina.

Odgojno-obrazovni radnici – mentori, dobitnici nagrada:

  • za osvojeno prvo mjesto učenika na državnoj razini natjecanja:

Nikolina Pajnić i Marija Čemeljić-Salopek (kategorija Instalacija), Maja Dinić (kategorija Keramika) i Olivia Vukić (kategorija Foto)

  • za osvojeno drugo mjesto učenika na državnoj razini natjecanja:

Filip Polegubić (kategorija Glazbeni izraz)

  • za osvojeno treće mjesto učenika na državnoj razini natjecanja:

Staša Sobolevski (Košarka)

 

Učenici, pojedinačno ili ekipno, dobitnici nagrada:

  • za osvojeno prvo mjesto učenika na državnoj razini natjecanja:

Petar Gajić i Borna Ivanković (kategorija Instalacija), Nikol Smilović (kategorija Keramika), Leona Teodorović (kategorija Foto)

  • za osvojeno drugo mjesto učenika na državnoj razini natjecanja:

Glazbena skupina koju čine Ema Antelić, Martina Zuliani, Petra Žagar, Ivana Rudan, Matija Žagar, Josip Sorić, Mihael Žipovski i Emelia Prah

  • za osvojeno treće mjesto učenika na državnoj razini natjecanja: Košarkaška ekipa koju čine David Badurina, Matija Fabijančić, Matej Kostić, Adam Kurelić, Piero Stojak, Luka Žagar i Mihael Žipovski

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE